Startpagina Script

Een bijzonder content management systeem (CMS) is het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services. Met dit CMS systeem kunt u een startpagina website maken zonder dat u verstand hoeft te hebben van de opmaaktaal HTML of programmeren.

Met het Startpagina Script kunt u dochterpagina's op uw website aanmaken, zoals u wellicht gewend bent van andere linksites. Iedere dochterpagina krijgt een eigen subdomein op uw website. Indien u dat wilt, kunnen ook bezoekers zich op uw website registreren om één of meer startpagina's aan te maken.

In het beheerscherm van het Startpagina Script kunt u de kleuren van uw website aanpassen naar uw wensen. Ook kunnen paginabeheerders  de kleuren van iedere individuele startpagina naar eigen inzicht instellen. Bezoekers die zich registreren, kunnen zonder uw tussenkomst als websitebeheerder startpagina's aanmaken en links toevoegen. Deze optie om bezoekers een registratiemogelijkheid te geven, is gemakkelijk aan en uit te zetten.

Wilt u naast links ook tekst of afbeeldingen op uw startpagina's plaatsen, dan is dat met het Startpagina Script geen probleem. Zo kunt u bijvoorbeeld banners plaatsen op uw dochterpagina's. Of informatieve teksten.